Archiv aktualit

Zemřel Josef Řehák st.

Dnes přišla velmi smutná zpráva, že dne 29.12. v poledních hodinách odešel navždy do "jeskynních hlubin" náš dlouholetý kolega, jeskyňář tělem i duší, polárník i badatel historického podzemí,nedávno jmenovaný čestný člen České speleologické společnosti, přítel mnoha z nás. Josef Řehák senior. Zemřel doma, obklopen svými blízkými.

více

Nové kolo soutěže Expedičního fondu začíná

Zatímco příroda i lidé se pomalu ukládají k zimnímu spánku, najdou se takoví, kteří nezahálejí a připravují své nové expedice a jiné projekty. Pokud mezi ně patříte, zbystřete pozornost! 5. kolo soutěže Expedičního fondu totiž právě začalo.

více

Další úspěšné Speleofórum

O víkendu 18. - 20. dubna proběhl ve Sloupu již 27. ročník Speleofóra a 3. ročník odborné konference kras.

více

Skončil 26. ročník Speleofóra

Ve dnech 20. - 22. dubna se konalo ve Sloupu v Moravském krasu tradiční Speleofórum. V pořadí již 26. ročníku se zúčastnilo 400 účastníků ze čtyř zemí.

více

Ohlédnutí za Speleofórem 2006

Ve dnech 21. - 23. dubna proběhlo ve Sloupu v Moravském krasu tradiční Speleofórum. Letošní jubilejní 25.ročník přilákal více než 350 účastníku z pěti zemí.

více

Speleofórum 2005 - 24. ročník

24. ročník Speleofóra je za námi. Za námi je i rok činnosti kolem jeskyní, tzv. speleologický rok - od Speleofóra do Speleofóra, který byl prezentován bohatě nabitým přednáškovým programem s velice kvalitním zpracováním jednotlivých příspěvků.

více

Speleofórum 2004

23. ročník Speleofóra je za námi. Za námi je i rok činnosti kolem jeskyní, který byl prezentován bohatě nabitým přednáškovým programem s poměrně kvalitním zpracováním jednotlivých příspěvků.

více

Zasílání příspěvků do sborníku Speleofórum 2018

Blíží se uzávěrka pro přijetí příspěvků do sborníku.

více