Archiv aktualit

Sekretariát ČSS přestěhován!

Od 1.4.2010 začíná sekretariát úřadovat na nové adrese, která je zároveň oficiálním sídlem České speleologické společnosti.

více

Doplněný program Speleofóra 2010

Finální verzi program letošníku ročníku Speleofóra naleznete ZDE.

více

Setkání speleologů v Českém krasu 2010

Vážené kolegové a přátelé podzemí, rádi bychom Vás pozvali na Setkání, které se bude konat v Srbsku od 22.–24. 10. 2010.

více

Hudební festival Čarovné tóny Macochy

Program hudebního festivalu.

více

Soutěž vylosována!

Byli vylosováni výherci doprovodné soutěž k výstavě "Pojďte s námi do jeskyně".

více

Sambarsteel 2010

Vážení závodníci a příznivci technického lezení, Od čtvrtého ročníku závodů v průmyslovém lezení SAMBAR STEEL 2010 nastává změna v termínu!

více

Expediční kamera Kladno

Filmový festival Expediční kamera Kladno se koná dne 14. března 2010 od 17:30 do 23:55 v budově Fakulty biomedicínského inženýrství ČVUT, která je zároveň speleologickou mekkou Licenčního kurzu Instruktor speleologie a speleoalpinismu.

více

Nové objevy na Yucatanu!

V uplynulých dnech se navrátili účastníci letošní expedice Xibalba. Během třítýdeního působení na Yucatanu pokračovali v objevování zatopených jeskyní nedaleko vesnice Chemuyil, kde působí již od roku 2003.

více

Dočasné pozastavení provozu knihovny, archivu a prodejního stánku ČSS

7. zasedání předsednictva schválilo dočasné přerušení výpůjček z archivu a knihovny ČSS a prodeje z nabídky ČSS od 17. 12. 2009 do 31. 3. 2010, a to pro přípravu a realizaci stěhování sídla ČSS na novou adresu.

více

Nabídka "nadbytečných" dílů na kalová čerpadla

Nazdar kolegové jeskyňáři, máme v klubu několik nadbytečných dílů na kalová čerpadla a chtěli bychom je nabídnout jiným ZO (za velmi slušnou cenu, žádná výdělečná činnost....).

více